Cristiano Ronaldo passerte 500 ligamål etter kampen mot Al-Wahda. Foto: AP Photo/NTB

Ronaldo med fire scoringer – passerte 500 ligamål

Torsdag skrev Cristiano Ronaldo (38) fotballhistorie nok en gang da han satte sitt ligamål nummer 500 for karrieren.

Av NTB | 09.02.2023 20:35:28

Sport: Torsdag reiste Al-Nassr til Abu Dhabi for å spille bortekamp mot Al-Wahda. På topp stilte bortelaget selvfølgelig med Cristiano Ronaldo som sørget for 4-0-seier.

21 minutter inn i kampen fant den meriterte spilleren nettmaskene. Det skal ha vært hans femhundrede ligamål i karrieren. Fem minutter senere økte han ledelsen til 2-0 og klatret til ligamål nummer 501.

Etter hvilen var den nybakte 38-åringen nok en gang å finne på scoringslisten da han fra elleve metersmerket økte til 3-0. Det skal også være hans 61.-hat trick i karrieren. Etter kampen hadde passert en times spill, var han igjen foran mål og sørget for ligamål nummer 503 og karrieremål nummer 824.

Cristiano Ronaldo har dermed scoret 311 ganger i La Liga, 103 ganger i Premier League, 81 ganger i Serie A, tre ganger i den portugisiske toppdivisjonen og foreløpig fem mål i den saudiarabiske eliteserien.