Menu
Cristiano Ronaldo åpnet opp om avslutningen hans i Manchester United. Foto: Petr David Josek / AP Photo / NTB.

Ronaldo åpnet opp om United-exiten: – En dårlig periode i karrieren

For første gang siden Cristiano Ronaldo forlot Manchester United i november, tok portugiseren klubbens navn i munnen under onsdagens pressekonferanse.

Av NTB | 23.03.2023 07:24:09

Sport: – Jeg har ingen problemer med å si at det var en dårlig periode i karrieren, men jeg har ikke tid til å angre, sa Ronaldo, ifølge VG.

Ronaldo måtte i november forlate Manchester United etter å ha kritisert klubben og flere av dens ledere i et mye omtalt intervju med journalisten Piers Morgan. Siden har han ikke uttalt seg om den engelske storklubben.

– Noen ganger må man gå gjennom enkelte ting for å se hvem som er på min side, sa fotballstjernen.

Ronaldo signerte senere for den Saudi-Arabiske klubben Al-Nassr, hvor han har notert seg med ni mål og to assist på ti kamper.

– Livet går videre, og jeg vokste på det. Når man står på toppen av fjellet, ser man ofte ikke hva som er under. Nå er jeg mer forberedt og å lære av det var viktig, fordi jeg har aldri vært gjennom noe lignende som jeg har vært de siste månedene. Nå er jeg en bedre mann, sa Ronaldo.

Portugal møter Liechtenstein torsdag kveld, hvor Ronaldo kan sette rekord som den spilleren med flest landskamper. Han deler nå rekorden med Bader Al-Mutawa fra Kuwait på 196 A-landskamper.

(©NTB)

Flere nyheter: