Emilie Haavi og hennes Roma er klar for mesterligaens gruppespill etter å ha utklasset ukrainske Vorskla i to kamper. Foto: Lise Åserud / NTB

Roma sikret mesterligaplass med Haavi på benken

Emilie Haavi så på fra benken da Roma trygget plassen i mesterligaens gruppespill med 6-1-seier i returkampen mot ukrainske Vorskla Poltava.

Av NTB | 18.10.2023 16:32:39

Sport: Haavi strålte da Roma vant 3-0 i hjemmekampen forrige uke. Med det var plassen i gruppespillet langt på vei sikret, særlig fordi også returkampen skulle spilles i Roma.

Evelyne Viens ga Roma 1-0-ledelse ved pause. Nicole Kozlova utlignet for «hjemmelaget», men Barbara Latorre ordnet ny Roma-ledelse noen minutter senere. Så økte Lucia Di Guglielmo to ganger før Vorskla-spiller Jana Kotyk også ble tomålsscorer ved å gjøre to selvmål med fem minutters mellomrom.

Roma var forrige sesong kvartfinalist i mesterligaen. Gruppespillet i årets turnering trekkes fredag.