Caroline Graham Hansen og Barcelona vant over Real Madrid lørdag. Foto: Alfredo Falcone / LaPresse via AP / NTB

Rolfö ordnet knepen Barcelona-seier over Real Madrid

Svenske Fridolina Rolfö ble avgjørende med sin scoring da Barcelona slo rival Real Madrid 1-0 i den spanske toppligaen for kvinner lørdag.

Av NTB | 25.03.2023 20:14:01

Sport: Ingrid Syrstad Engen startet kampen for Barcelona, mens Caroline Graham Hansen kom inn fra benken etter 60 minutter i jakten på scoring.

Den fikk Barcelona, men det var svenske Rolfö som ble avgjørende da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter 77 minutter. Det holdt til seier og en ny trepoenger.

Barcelona tok sin 23. strake ligaseier denne sesongen og har 13 poeng ned til Real Madrid på andreplass.

Engen ble byttet ut i samme sekvens som da Hansen kom inn.

Neste kamp for Barcelona er mot Roma i den andre kampen i kvartfinalen i mesterligaen. Spanjolene vant 1-0 i den første kampen.