Oslo 20220215. Stjernens Austin Cangelosi (88) gratuleres etter at han ga gjestene ledelsen 1–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Grüner og Stjernen i Grünerhallen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Ringerikes sluttspillsjanse borte – tapte for Stjernen

Stjernen slo Ringerike 6-1 i eliteserien i ishockey lørdag. Dermed er Ringerikes håp om å kvalifisere seg til årets sluttspill ute.

Av NTB | 25.02.2023 16:15:30

I stedet må Ringerike ut i nedrykkskvalifisering, i likhet med Grüner. De innehar tabellens to nederste plasseringer. Etter de resterende kampene lørdag gjenstår det bare en runde av eliteserien før sluttspillet.

I lørdagens kamp sendte Jonathan Hermansson Stjernen i føringen allerede etter to minutter. Etter 2. periode ledet Fredrikstad-laget 3-0, og hjemmelaget ytterliggere tre mål i siste periode. Ett trøstemål fra Ringerike var dermed langt fra nok til poeng.

Stjernen har ikke avgitt poeng mot de tre nederste lagene på tabellen denne sesongen.

Fredrikstad-laget ligger på 3.-plass på tabellen, tre poeng bak Storhamar og fire bak serieleder Stavanger Oilers med en kamp mindre spilt. Sparta og Vålerenga ligger ett poeng bak før kveldens kamper.