Guro Reiten scoret i mesterligaen torsdag. Her fra en scoring mot Real Madrid 8. oktober. Foto: Zac Goodwin / PA via AP / NTB.

Reiten scoret sitt mål nummer 50 for Chelsea – full av selvtillit før landslagsoppdrag

Guro Reiten (30) scoret i sin andre Champions League-kamp på rad da hun bidro med straffemål i 3-1-seieren over Twente.

Av NTB | 17.10.2024 22:59:10

Sport: Det var Guro Reitens mål nummer 50 for Chelsea siden overgangen fra LSK Kvinner i 2019. Hun scoret også mot Real Madrid i forrige kamp.

30-åringen fra Sunndalsøra startet på benken, men ble byttet inn til 2. omgang. Da ledet Chelsea allerede 2-0 etter scoringer av Agnes Beever-Jones og Maika Hamano. De kom etter sju og 18 minutters spill.

Det var spilt 63 minutter da Reiten scoret på straffespark. En kald og rolig Reiten sendte Twentes keeper Olivia Clark den ene veien og ballen den andre. Reiten var full av energi i Chelsea-angrepet i den omgangen hun fikk spille.

I den samme gruppe B vant Real Madrid 4-0 i tidligkampen.

Chelsea er eneste ubeseirede lag i gruppe B med to seirer av to mulige hittil i gruppespillet.

Det var spilt åtte minutter da Lyon tok ledelsen. Wendie Renard raget høyest på et innlegg fra Melchie Dumornay og nettet kraftfullt i mål. 34 år gamle Renard er den som har spilt flest kamper i kvinnenes mesterliga noensinne.

Åtte minutter inn i 2. omgang ble det 2-0 til Lyon. Målet kom på straffespark ved amerikanske Lindsey Horan.

I den samme gruppen vant Roma 6-1 over Galatasaray tidligere på kvelden. Emilie Haavi scoret ett av målene til Roma.

I likhet med Reiten er Hegerberg fra Sunndalsøra i Møre og Romsdal, og begge blir opptatt med landslagsspill for Norge i de kommende dagene. Da venter det to dobbeltkamper mot Albania i kampen om spill i EM-sluttspillet.

Ada Stolsmo Hegerberg ble sittende på benken kampen igjennom for Lyon da de slo Wolfsburg 2-0 borte i Tyskland.

Både Roma og Lyon vunnet de første kampene i gruppe A. Begge står med full pott og seks poeng. Wolfsburg og Galatasaray har begge null poeng.