Dani Ceballos scorer Real Madrids vinnermål i 3-2-vendingen mot Villarreal i cupen. Foto: José Breton, AP / NTB

Real Madrid vendte 0-2 til seier – videre i cupen

Real Madrid var på full fart ut av den spanske cupen med 0-2 til pause i bortekampen mot Villarreal, men laget vendte til seier. Dani Ceballos ble matchvinner.

Av NTB | 19.01.2023 23:56:24

Sport: Carlo Ancelotti og hans spillere håper det blir et vendepunkt. Laget har slitt så langt i 2023 og ble klart slått av Barcelona i den spanske supercupfinalen i Saudi-Arabia sist helg. Barcelona topper også tabellen i La Liga.

Étienne Capoue og Samuel Chukwueze ga Villarreal 2-0-ledelse med mål i første omgang, men Vinicius Junior og Eder Militão utlignet før Ceballos avgjorde kampen mot et lag som hadde seks seirer og en uavgjort på sine sju foregående kamper.

Ceballos og Marco Asensio ble byttet inn i det 56. minutt, og de spilte viktige roller i vendingen. Ceballos la opp til det første målet, mens Asensio sto for assist på vinnermålet.

Et reservepreget Barcelona-lag hadde små problemer med å ta seg til kvartfinale med 5-0 over Ceuta i den lille enklaven på kysten av Marokko. Robert Lewandowski scoret to av målene, Raphinha, Ansu Fati og Franck Kessie de øvrige.