Karim Benzema jublet for 1-0-scoringen mot Athletic Bilbao. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB

Real Madrid-stjernene svarte Barcelona i tittelkampen

Karim Benzema scoret i femte La Liga-kamp på rad og sørget for at Real Madrid fortsatt er ikke mer enn tre poeng bak tabelltopp etter 2-0 over Athletic Bilbao.

Av NTB | 22.01.2023 22:55:20

Sport: Etter Barcelonas 1-0-seier over Getafe tidligere søndag var det kun seier som var godt nok for Real Madrid.

Det var et tent Athletic Bilbao-lag som skapte nok sjanser til å få med seg noe, men Real Madrids stjernegalleri var best når det gjaldt. Benzema sendte Real Madrid i føringen halvveis i 1. omgang.

Fjorårets Gullballen-vinner vendte om i feltet og brukte venstrefoten til å styre inn 1-0 på volley. Det var Benzemas niende mål i den spanske serien. Franskmannen har scoret i fem La Liga-kamper på rad.

På overtid styrte Toni Kroos ballen i mål på flott og velkjent vis og ordnet 2-0.

For Barcelona var det 20 år gamle Pedri som ble kampens eneste målscorer i seieren over Getafe.

Pedri scoret etter 34 minutter etter flott forarbeid av Raphinha. Brasilianeren sendte ballen inn i feltet bak forsvaret til Getafe, og Pedri dukket opp og pirket inn 1-0.

Barcelona leder serien med 44 poeng foran Real Madrids 41.

Barcelona har tapt én kamp denne sesongen. Det var mot nettopp Real Madrid. Siden den kampen i oktober har det blitt sju seirer og én uavgjort for Xavi og co.