Menu
Ibrahima Konate har pådratt seg en lårskade. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

Real Madrid-oppgjør i fare for Liverpool-stopper

Liverpools franske midtstopper Ibrahima Konate er satt på sidelinjen med en lårskade i opptil tre. Han kan miste mesterligakampen mot Real Madrid.

Av NTB | 31.01.2023 14:07:49

Sport: De rødkleddes skadeproblemer vil ingen ende ta. Nylig ble stopperkjempen Virgil van Dijk skadd, og tirsdag ble det klart at også Konate mister noen kamper. Han fikk en skade i låret i helgens FA-cupexit for Brighton.

Liverpool møter Real Madrid i den første av to kamper mesterligaens åttedelsfinale 21. februar. Den kan gå uten Konate, men da kan Van Djik være tilbake om alt går etter planen. Han var ventet å være ute i litt over en måned da han skadet seg tidlig i januar.

Liverpool har hentet tilbake Rhys Williams fra sitt låneopphold i Blackpool for å demme opp på stopperplass. Det var antatt at Nathaniel Phillips kom til å bli solgt i januarvinduet, men med Konates skade kan det hende at en overgang lar vente på seg.

Joe Gomez og Joel Matip er skadefrie og må belage seg på å spille omtrent alle kamper til skadesituasjonen til van Dijk og Konate blir bedre.

I tillegg sliter Luis Diaz, Diogo Jota, Roberto Firmino og Arthur Melo med skader.

(©NTB)