Real Madrids Rodrygo etter scoring mot Braga i Champions League. Foto: Luis Vieira, AP / NTB

Real Madrid med full pott i Champions League – måtte slite for poengene i Portugal

Real Madrid vant for tredje gang på rad i Champions League med 2-1 over Braga i Portugal.

Av NTB | 24.10.2023 23:02:34

Sport: Real har ni poeng på sine tre første kamper i gruppespillet.

Vinicius Junior gjorde forarbeidet ved Rodrygos ledermål. Det kom etter 17 minutter.

Jude Bellingham dro nytte av Vinicius Juniors arbeid i forkant av 2-0-scoringen. Avslutningen ble styrt kontrollert inn i lengste hjørnet.

Bellingham har 10 mål på 11 kamper i ulike turneringer i høst. Han er den andre Real Madrid-spiller som har scoret i sine tre første mesterligakamper. Christian Karembeu var den første i 1998.

– Vi måtte lide mer enn ventet, men det er ikke unormalt på bortebane i Champions League, sa Vinicius Junior til Movistar Plus.

Real har en viktig oppgave i Spania lørdag. Da spiller laget borte i El Clásico mot Barcelona.

Den føringen holdt inn for gjestene. Østigård ble byttet inn for Khvicha Kvaratskhelia i det 89. minutt og var med på å forsvare ledelsen gjennom fem tilleggsminutter.

– Vi var ikke på vårt beste nivå, men en borteseier i mesterligaen er alltid bra, sa matchvinner Raspdaori.

– Napoli skapte ikke mange sjanser, men de var iskalde da de fikk muligheten, sa Union-kaptein Christopher Trimmel til DAZN.

Napoli har seks poeng mens Braga står med tre og Union Berlin ingen.

Real slapp Braga inn igjen i kampen da Alvaro Djalo reduserte. Dermed var det nerve igjen, og hjemmefansen øynet en sensasjonell uavgjort. Slik gikk det ikke. Real Madrid styrte inn til nok en seier, takket være noen gode redninger av Kepa Arrizabalaga.

I samme gruppe var Leo Østigård blant reservene hos Napoli i bortekampen mot Union Berlin. Det var målløst i vel en time, men den regjerende italienske mesteren tok ledelsen ved Giacomo Raspadori.