Menu
Ole Sæters framtid i Rosenborg er svært usikker. Foto: Astrid Pedersen / NTB

RBK-Sæter avviser lønnsspekulasjoner: – Hinsides

Ole Sæter har kun noen måneder igjen av Rosenborg-kontrakten. Målscoreren slår tilbake mot dem som tror at han krever et voldsomt pengehopp for å bli værende.

Av NTB | 01.08.2023 18:13:08

Sport: Det gjør han som gjest i TV 2s eliteseriepodkast «Spiss Vinkel». Sæter sier først at «økonomi er en personalsak», men røper likevel litt om situasjonen.

– At jeg har krevd 4-5 millioner kroner, det er hinsides å tro. Et tilbud fra Rosenborg kan jeg ikke sammenligne med tilbud jeg får fra utlandet, i hvert fall ikke på økonomi. Det må jeg sammenligne med hva jeg har her, sier Sæter.

RBK har i lang tid ønsket å binde Sæter til en forlenget avtale, men forhandlingene har ikke ført fram. Spissen sier han vekter «en god blanding av det økonomiske, det sportslige og en satsing i framtiden».

– Vi skal nok noen millioner under fire millioner for å finne det jeg har krevd, avslører Sæter.

Han har gjort fire mål på seks kamper i Eliteserien siden han kom tilbake fra skade i slutten av juni. Returen har vært viktig for RBK i en vanskelig sesong.

– Akkurat nå ønsker ikke Rosenborg å selge meg. De ser meg som en spiller de ikke har råd til å selge. Det er uavhengig av hvordan kontrakten min er. Jeg kommer nok ikke til å bli solgt i år, nei, sier Sæter.

(©NTB)

Flere nyheter: