Markus Henriksen gjorde Rosenborgs redusering i 1-4-tapet for Vålerenga i en treningskamp onsdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

Rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. Onsdag ble det 1-4-nederlag for Vålerenga etter en fæl første omgang.

Av NTB | 21.02.2024 18:07:56

Sport: Samtlige mål i treningskampen i spanske Marbella kom i de første 45 minuttene, og VIF scoret tre av dem det siste kvarteret før pause.

Rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i Eliteserien 1. april. Laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål.

Allerede i åpningsminuttene tok Vålerenga ledelsen ved Daniel Håkans, mens Petter Strand la på 2-0 med hodet. RBK-reduseringen kom da Markus Henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt.

Nysigneringen Mees Rijks trillet inn 3-1 etter at keeper Rasmus Sandberg forærte Vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde Strand sitt andre mål for dagen. Dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon.

Vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. Onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start.