Barcelonas Raphinha ble dagens mann i lørdagens kamp mot Valladolid. Foto: Joan Monfort / AP / NTB.

Raphinha holdt lekestue i Barcelonas målfest mot Valladolid

Den spanske fotballstorheten Barcelona har fått en drømmestart på sesongen under klubbens nye trener Hansi Flick. Lørdag ble det målfest og 7-0 mot Valladolid.

Av NTB | 31.08.2024 19:05:30

Sport: Brasilianske Raphinha ble kampens store forgrunnsfigur med tre scoringer og supplerte i tillegg med en målgivende pasning.

Det tok riktignok 20 minutter før Barcelonas stjernegalleri fant veien til nettmaskene for første gang, men deretter skjedde fort. Kun fire minutter gikk det mellom 1-0-scoringen til Raphinha og Robert Lewandowskis 2-0.

Den franske forsvarsstjernen Jules Koundé plusset på til 3-0 før pause, før publikum måtte smøre seg med tålmodighet til annen omgang før det ventet flere scoringer.

Raphinha scoret to ganger med åtte minutters mellomrom midt i omgangen, før sommerkjøpet Dani Olmo beviste hvorfor han er hentet fra tyske Leipzig.

Fem minutter før slutt satte Ferrán Torres punktum for scoringsfesten.

Seieren betyr at Barcelona har full pott etter fire kamper i La Liga-sesongen. 13-3 er målforskjellen trener Flick kan glede seg over.

Regjerende mester Real Madrid har til sammenlikning fem poeng på tre kamper og har havnet på etterskudd.