Menu
Det har kokt rundt Neymar etter han ble avbildet på en McDondals onsdag. Foto: AP Photo/Daniel Cole/NTB

PSGs manager Galtier har snakket med Neymar etter McDonalds besøket

Christophe Galtier har snakket med sin stjernespiller Neymar i kjølvannet av bildet som viser brasilianeren på en McDonalds restaurant.

Av NTB | 17.02.2023 16:45:59

Sport: Bildet det henvises til ble tatt dagen etter Paris Saint Germains 0-1 tap i mesterligaen tirsdag. Etter kampen mot Bayern München uttalte PSGs store stjerne, Kylian Mbappé, at han og lagkameratene måtte spise og sove riktig slik at laget skulle være klare til returmøtet med Bayern 8. mars.

PSG-trener, Christophe Galtier, understrekte at instruksjonen Mbappé kom med var identisk med den han fortalte spillerne i garderoben under en pressekonferanse fredag.

– Han snakket veldig modent og veldig bestemt så alle forble fokusert. Jeg er veldig fornøyd med at han sa det, sa Galtier.

Dagen etter mesterligatapet hadde Neymar og resten av laget en fridag. Brasilianeren valgte å bruke fridagen sin på poker og ble også avbildet omgitt av kamerater på en McDonalds restaurant. Besøket til hurtigmatkjeden har fått det til å koke i sosiale medier.

– Men jeg tror ikke det er noen grunn til å lage en forbindelse mellom det Kylian Mbappé sa og bildet, la han til.

Søndag 19. februar skal PSG nok en gang ut i aksjon. Da møter Mbappé og co. Lille i den franske eliteserien. Galtier forsikret om at Mbappé ville stille til start søndag.

– Jeg har snakket med Neymar. Jeg har fortalt ham hva jeg tenker. Neymar har rett til å gjøre det på hans fridag, restitusjonsdagen. Han liker å spille poker, og han har rett til å spille poker. Jeg har fortalt ham hva jeg syntes om bildet og det vil forbli mellom ham og meg, sa Galtier.

Mbappé spilte ikke fra start under tirsdagens møte med Bayern. Han hadde nylig hadde kommet tilbake fra et skadeopphold. Den unge franskmannen fant nettmaskene to ganger etter han entret banen, men begge mål ble annullert for offside.

(©NTB)

Flere nyheter: