Menu
Sergio Rico (t.v.) avbildet under en Sevilla-trening i forkant av Uefas supercupfinale mot Real Madrid på Lerkendal i Trondheim i 2016. Foto: Ned Alley / NTB

PSG-keeper alvorlig skadd i rideulykke

Den spanske målvakten Sergio Rico (29) ble i all hast fløyet til sykehus etter å ha falt av en hest søndag morgen, melder flere spanske medier.

Av NTB | 28.05.2023 14:38:49

Sport: Ifølge både Marca og Mundo Deportivo ramlet Rico av hesteryggen og slo hodet. Tilstanden hans er alvorlig, får nyhetsbyrået AFP opplyst av klubblaget Paris Saint-Germain.

Rico ble fløyet til sykehuset Virgen del Rocio i Sevilla og får der intensivbehandling. Ulykken skjedde i Huelva-området i det sørvestlige Spania.

Så sent som lørdag satt keeperen på benken da PSG sikret Ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot Strasbourg. Rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020.

Han har tidligere vært i klubbene Sevilla, Fulham og Mallorca. Førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på Twitter. Der ber Sevilla om styrke og en rask rehabilitering.

Rico står med én landskamp for Spania. Den kom i et innhopp mot Sør-Korea i forkant av fotball-EM i 2016.

(©NTB)