Eder Militao scoret for Real Madrid lørdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Problemfritt for Real Madrid mot Strand Larsens Celta

Marco Asensio og Eder Militao sto bak scoringene da Real Madrid tok en helenkel 2-0-seier mot Jørgen Strand Larsens Celta Vigo i spansk fotball lørdag.

Av NTB | 22.04.2023 23:04:17

Sport: Scoringene som avgjorde kampen kom rett før og rett etter pause.

Seieren betyr at andreplasserte Real Madrid reduserte avstanden til serieleder Barcelona til åtte poeng, men sistnevnte har én kamp til gode på sine argeste rivaler i kampen om ligagullet.

Marco Asensio fikset ledelse til Real tre minutter før pause lørdag etter forarbeid av Vinicius Junior. Like mange minutter etter hvilen stanget Eder Militao inn 2-0 etter et innlegg fra nevnte Asensio.

Scoringen var Militaos femte i ligaen denne sesongen. Det er solide sifre for en midtstopper.

Stjernespissen Karim Benzema klarte imidlertid ikke å markere seg med positivt fortegn i lørdagens kamp. Han fikk i det hele tatt svært lite til.

Real-trener Carlo Ancelotti benyttet anledningen til å gi noen av sine stjerner en kjærkommen hvil. Profiler som Toni Kroos og Luka Modric startet begge på benken.

Jørgen Strand Larsen ble sittende på Celta-benken gjennom hele lørdagens kamp.