Menu
Hertuginne Meghan (t.v.) og prins Harry skal ha blitt jagd av paparazzier i over to timer. Foto: Seth Wenig / AP / NTB

Prins Harry og hertuginne Meghan jagd av paparazzier i to timer

Prins Harry, hertuginne Meghan og hennes mor skal ha blitt jaget av paparazzier i over to timer tirsdag. Ingen ble skadd, men det skal ha vært nære på.

Av NTB | 17.05.2023 20:04:13

Kuriosa og kjendiser: Prinsens talsmann sier onsdag at episoden kunne endt med katastrofe, og at den førte til flere nestenulykker.

Episoden skjedde etter at paret var på en prisutdeling i New York tirsdag. Det skal ha vært opptil flere biler med sotede vinduer som kjørte etter paret og Meghans mor Doria Ragland.

– Denne nådeløse jakten varte i over to timer, og førte til flere nestenulykker, blant annet med biler, fotgjengere og to politifolk, sier talspersonen til Reuters.

Med hjelp fra politiet klarte paret og Meghans mor å flykte til en taxi og snike seg unna stedet. New Yorks ordfører Eric Adams kaller oppførselen til paparazziene «hensynsløs og uansvarlig».

Ingen ble skadd, men paret skal ha blitt svært oppskaket. Ingen er pågrepet i saken.

Biljakten kan ha vakt vonde minner for prins Harry. Hans mor, prinsesse Diana, ble jagd av paparazzier i Paris da bilen hun satt i kjørte inn i en tunnelvegg 31. august 1997. Diana omkom i ulykken.

Flere nyheter: