Menu
Tottenham-trener Ange Postecoglou ønsker seg flere angrepsspillere. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB.

Postecoglou vil ruste opp Tottenham-angrepet: – Ingen hemmelighet

Spurs-sjef Ange Postecoglou ønsker å forsterke angrepet sitt foran neste Premier League-sesong.

Av NTB | 23.05.2024 08:11:03

Sport: Hans første prioritet er å få en avgjørelse om hvorvidt Timo Werners lån skal gjøres permanent.

Australieren styrte Tottenham til femteplass, men mistet Champions League-spill etter en svak avslutning i sin første sesong i sjefsstolen. Han er klar på at overganger vil være nødvendig for å bygge videre på prestasjonene når den neste sesongen starter i august.

– Det er ingen hemmelighet. Dere så hvordan vi avsluttet sesongen. Vi mistet riktignok Richarlison og Timo med skader, men vi er ganske tynne på det området, sa Postecoglou på onsdagens pressekonferanse.

– Vi startet sesongen med Manor (Solomon) og (Ivan) Perisic, og hadde ganske stor bredde i den fremste tredjedelen. Men etter hvert som sesongen gikk, ble det ganske tydelig at vi trenger å rustre opp, fortsatte han.

Den tyske spissen Werner kom til Spurs på lån fra Bundesliga-klubben Leipzig i januar og bidro med to mål og tre assists på 14 kamper, før en skade avsluttet sesongen hans tidlig.

London-klubben har en opsjon på å kjøpe Werner, og Postecoglou sa at det var satt en frist for en avgjørelse.

– Mye av det vil avhenge av forhandlingene mellom klubbene og hva Timo vil. Jeg er komfortabel med den situasjonen, og jeg vil la de andre gutta styre det og se hva slags utfall det blir, sa han.

(©NTB)