Menu
João Félix slår tilbake mot ryktene om at han har havnet på kant med landslagssjef Roberto Martínez. Foto: Hassan Ammar / AP / NTB

Portugal-stjerne slår tilbake mot rykter om disputt med landslagssjefen: – Respektløst

Angrepsprofilen João Félix har ennå til gode å spille ett eneste minutt i årets fotball-EM. Det har bidratt til rykter om dårlig stemning med landslagssjefen.

Av NTB | 26.06.2024 10:23:16

Sport: Ifølge flere portugisiske medier, deriblant Gol Digital, skal Felix ha konfrontert Roberto Martínez i garderoben etter lagets 3-0-seier mot Tyrkia. Bakgrunnen for misnøyen var angivelig mangelen på spilletid.

Nå slår Felix knallhardt tilbake mot skriveriene.

– Broren min gjorde meg oppmerksom på ryktene. Det er løgn. Ellers hadde jeg ikke vært her. Jeg synes det er respektløst overfor meg og hele landslaget, sa Felix på en pressekonferanse før siste gruppespillskamp, ifølge svenske Expressen.

24-åringen fikk deretter spørsmål om hvordan ryktene påvirker ham.

– Jeg håndterer det bra. Dessverre så har jeg blitt benket i flere klubber tidligere i karrieren, og det har lært meg hvordan jeg skal reagere. Jeg er en lagspiller, og jeg kommer til å være der når det er nødvendig, fortsatte Felix.

Landslagssjef Martinez erkjenner at kvaliteten framover i banen byr ham på et luksusproblem.

– João har lyst til å spille, og jeg vet at han er klar. Han har bidratt med gode holdninger, arbeidsvilje og engasjement. Det gjelder samtlige av de 26 spillerne.

(©NTB)