Det ble 0-0 mellom Stabæk og Odd i eliteseriens første runde. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Poengdeling mellom Stabæk og Odd på utfordrende Nadderud-matte

Verken Stabæk eller Odd fant veien til nettmaskene og måtte nøye seg med 0-0 i første runde av Eliteserien mandag. Gressmatten på Nadderud dikterte kampen.

Av NTB | 10.04.2023 18:54:07

Sport: Nadderud har definitivt sett grønnere ut ved tidligere anledninger, og begge lag slet med å få fart i ballen på det humpete underlaget.

Spesielt kontringsspillet måtte lide under forholdene, og kampen ble i stor grad preget av angrep mot etablert forsvar. Dermed ble mandagens serieåpning en sjansefattig affære der begge lag virket tålelig fornøyde med poengdeling.

Odd var å regne som favoritt inn mot oppgjøret etter å ha endt fjorårssesongen som nummer fem. Likevel var det nyopprykkede Stabæk som skapte de største sjansene og som kan være minst fornøyd med ett poeng.

Nærmest scoring var Kevin Kabran. Han fikk to sjanser på rappen sju minutter før slutt, men begge ganger vartet Leopold Wahlstedt opp med strålende keeperspill.