Menu
Pink Floyd-prosjektet til Gaa Paa, Etne 9/10 feb.2024: Foto GAA PAA
Foto: GAA PAA

Pink Floyd-prosjekt kommer til Etne og Skakke

Pink Floyd-prosjektet, som kommer til Etne og Skakke, består av noen av de fremste musikerne Kvinnherad har fostret. En av aktørene er Caroline Røssland, kjent som fastlege og vokalist i Makalaust.

Av tomas | 11.12.2023 05:38:54

Kultur og musikk: Pink Floyd-prosjektet, bestående av musikere fra Kvinnherad, tar sitt storslåtte show til Etne og Skakke.

Konserten, som er den tredje i rekken for prosjektet, lover å fylle salen med magien fra det legendariske Pink Floyd. Etne’s storstue blir vertskap for første gang den 17. februar 2024, og arrangørene lover en opplevelse uten sidestykke.

Nytt show:
Dette nye showet tar Pink Floyd-prosjektet et skritt videre fra tidligere konserter i Kvinnherad, med ny scenografi, oppsett, og dramaturgi.

Musikalsk og sensorisk vil publikum få helt nye opplevelser over to timer, med en blanding av velkjente Pink Floyd-låter og fantastiske verk som aldri tidligere er blitt framført live.

«The Dark Side of the Moon» blir presentert i sin helhet, og lokale krefter, som den talentfulle vokalisten Caroline Røssland fra Etne, bidrar til å forankre prosjektet i lokalsamfunnet.

Lover nye rekorder:
Arrangørene er stolte av å inkludere lokale musikere som har formet kulturlivet gjennom flere tiår, og konserten lover å sette nye rekorder når det gjelder sceneteknisk omfang.

Publikum blir lovet en fortryllende opplevelse badet i lyd, lys, og effekter. Oddbjørn Kloster, prosjektleder og produsent, forsikrer at Pink Floyd-prosjektet vil ta publikum med inn i Pink Floyds univers på en unik måte.

Med lokale talenter og en ny tilnærming til den legendariske musikken, ser konserten ut til å bli et høydepunkt for både Pink Floyd-fans og musikkelskere generelt.

Saken ble først publisert i lokalavisen Grannar.

Flere nyheter: