Panama tok seg til finalen i Gold Cup da de slo ut USA i semifinalen. Foto: Gregory Bull / AP / NTB

Panama og Mexico til finalen i Gold Cup

Panama og Mexico møter hverandre i finalen i det nord- og mellomamerikanske mesterskapet. USA og Jamaica røk ut i semifinalen.

Av NTB | 13.07.2023 07:03:02

Sport: Ivan Anderson sendte Panama i ledelsen da han scoret kampens første mål ni minutter ut i 1. ekstraomgang mot USA. Jesus Ferreira utlignet imidlertid seks minutter senere og dermed gikk kampen til straffesparkkonkurransen.

Panama vant likevel 5-4 på straffer og tok seg til finalen for første gang på ti år. Det er totalt tredje gang landet har tatt seg til finalen i mesterskapet. Panama har likevel aldri vunnet Gold Cup.

I finalen venter Mexico som slo ut Jamaica i semifinalen 3-0. Henry Martin, Luis Chávez og Roberto Alvarado tegnet seg på scoringslisten.