Menu
Bjørn Martin Kristensen reddet Aalesund-seier tre minutter på overtid. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Overtidsscoring stanset tapsrekken for Aalesund – vant 1-0 hjemme over Godset

Aalesund hadde på ingen måte marginene på sin side, men tre minutter på overtid sikret de 1-0-seier hjemme mot Strømsgodset i Eliteserien.

Av NTB | 30.07.2023 19:03:53

Sport: Dermed stoppet tangotrøyenes tapsrekke på fire strake. De fortsetter imidlertid som tabelljumbo med ti poeng etter 17 serierunder.

Aalesund startet knallsterkt og var fryktelig nære å ta ledelsen ved flere anledninger. Først etter drøye tolv minutter da Henrik Melland banket et skudd i tverrliggeren, før Markus Karlsbakk fyrte av en kanonkule stolpen åtte minutter senere. Isaac Atanga satte også returen rett utenfor stolperoten.

Men sjansesløseriet stoppet ikke der. For etter en drøy halvtime ble Nikolai Hopland den tredje Aalesund-spilleren til å sette ballen i metallet da han headet et innlegg i tverrliggeren.

– Vi skaper mye og gjør en bra omgang, så vi mangler bare å få ballen i mål. Vi må bare fortsette, så får vi se om det er nok, sa Karlsbakk til TV 2 i pausen.

Etter hvilen tok gjestene seg kraftig opp, og Godset-kaptein Gustav Valsvik kom seg til to store sjanser.

– Godset har skapt mer på ett minutt enn de gjorde i hele første omgang, konkluderte Jesper Mathisen i TV 2s FotballXtra-studio.

Tre minutter på overtid hadde imidlertid vertene endelig marginene med seg da Bjørn Martin Kristensen banket inn vinnermålet for Aalesund.

(©NTB)

Flere nyheter: