Leeds reddet uavgjort mot Cardiff søndag. Foto: David Davies / PA via AP / NTB

Overtidsmål reddet Leeds fra FA-cupflause

Premier League-klubben Leeds så lenge ut til å ryke ut av FA-cupens tredje runde, men på overtid reddet 18-åringen Sonny Perkins 2-2 mot Cardiff og omkamp.

Av NTB | 08.01.2023 17:05:52

Sport: Jaden Philogene-Bidace og Sheyi Ojo scoret målene som så ut til å holde for mesterskapsserielaget. Etter 25 minutter reduserte innbytter Rodrigo før Perkins dukket opp fire minutter på overtid.

Leeds bet seg fast rundt 16-meteren og fikk belønningen. Ti minutter før slutt hadde dessuten Rodrigo bommet på straffepark etter at Cardiff-back Joel Bagan pådro seg rødt kort da han reddet en ball som var på vei mot åpent mål.

Leeds stilte et noe svekket lag i den walisiske hovedstaden, men flere etablerte spilte fra start for den tradisjonsrike klubben.

Leeds ligger for øyeblikket på trygg grunn i Premier League, to poeng over nedrykksstreken. Walisiske Cardiff sliter også i serien. De har i likhet med Leeds to poeng til streken. De blåkledde har ikke vunnet på åtte kamper.