Victor Osimhen scoret hattrick for Napoli onsdag. Foto: Massimo Paolone / LaPresse via AP / NTB

Østigårds Napoli med solid seier over Sassuolo

Leo Østigård spilte hele kampen for Napoli da laget vant 6-1 i Serie A-kampen mot Sassuolo, der Marcus Holmgren Pedersen og Kristian Thorstvedt var på banen.

Av NTB | 28.02.2024 20:07:37

Sport: I tillegg var Emil Konradsen Ceide ubenyttet reserve for Sassuolo i onsdagens hengekamp.

Hjemmelaget Sassuolo kom best i gang og tok ledelsen med et mål av Uros Racic etter 17. minutter. Pedersen var involvert i forspillet.

Østigårds stoppermakker Amir Rrahmani utlignet tolv minutter senere, og derfra handlet det meste om Napoli.

Victor Osimhen kunne notere seg for et hattrick – dog ikke ekte – da han sto for tre av målene, i det 31., 41. og 47. minutt. Khvicha Kvaratskhelia økte ledelsen til 5-1 da klokka viste 51 minutter, før «Kvaradona» 14 minutter også gjorde 6-1.

Østigård har vært i Napolis startellever i 12 av de 26 kampene til nå denne sesongen og har kommet inn som innbytter fem ganger.

Den regjerende seriemesteren Napoli har skuffet denne sesongen og ligger på niendeplass på tabellen med 40 poeng.

Sassuolo kjemper for å unngå nedrykk til Serie B. Laget spilte sin første kamp under Emiliano Bigicas ledelse etter at trener Alessio Dionisi fikk sparken søndag, men klarte ikke å klatre fra nedrykksplass.