Leo Skiri Østigård i duell med Bradley Barcola fredag kveld. Foto: Thibault Camus / AP / NTB

Østigård og Rennes tapte for PSGs stjernegalleri – stortalent med praktscoring

Leo Skiri Østigård klarte ikke å stanse det franske stortalentet Bradley Barcola da Rennes tapte 1-3 mot Paris Saint-Germain i Ligue 1 fredag kveld.

Av NTB | 27.09.2024 23:01:25

Sport: Etter en halvtime ble Barcola spilt fri én mot én mot Østigård ute til venstre i banen. Den norske landslagsstopperen fikk ikke kontakt med PSG-angriperen, som med en lekker avslutning hamret vertene foran.

Et snaut kvarter ut i annen omgang doblet Kang-in Lee hjemmelagets ledelse etter at Barcola først hadde skutt ballen i stolpen. Ti minutter senere satte sistnevnte inn 3-0 med sin andre nettkjenning for kvelden.

Rennes reduserte til 1-3 fra straffemerket etter 75 minutter, men PSG holdt unna til tre poeng.

Østigård signerte for Rennes i sommer etter to år i italienske Napoli.

PSG er serieleder i Frankrike med 16 poeng. Både Marseille og Monaco kan ta seg opp på like mange poeng om de vinner sine kamper denne runden.