Victor Osimhen scoret da Napoli slo Udinese 4-1. Foto: Alessandro Garofalo, LaPresse via AP / NTB

Østigård og Napoli vant klart – Osimhen revansjerte seg

Leo Østigård fikk 90 nye minutter i Napolis midtforsvar da Udinese ble slått 4-1 onsdag. Victor Osimhen viste seg fra sin beste side.

Av NTB | 27.09.2023 23:32:34

Sport: Tidligere på dagen truet Osimhens agent Napoli med rettslige skritt etter at klubben på sin Tiktok-konto publiserte en video som gjorde narr av nigerianerens straffemiss i 0-0-kampen mot Boologna. I den kampen var spissen tydelig misfornøyd da han ble byttet ut.

Onsdag var det Piotr Zielinski som fikk ta straffesparket som ga ledelse i det 19. minutt, men i slutten av første omgang scoret Osimhen sitt fjerde mål for sesongen og punkterte langt på vei kampen.

I 2. omgang brøt Khvicha Kvaratskhelia en langvarig måltørke da han la på til 3-0, og samme mann leverte assist da innbytter Giovanni Simeone fastsatte resultatet etter gjestenes redusering.

Østigård spilte igjen hele kampen i midtforsvaret.

Inter fikk sitt første tap med 1-2 hjemme mot Sassuolo. Marcus Holmgren Pedersen kom inn for gjestene ved pause og var med på å vende 0-1 til seier, mens Kristian Thorstvedt og Emil Konradsen Ceide var ubenyttede reserver. Domenico Berardi ble matchvinner.

Inter er fortsatt på tabelltopp, men byrival Milan har etter 3-1 over Cagliari på Sardinia like mange poeng.

Emil Bohinen og Erik Botheim spilte begge 2. omgang da Salernitana tapte 0-1 for Empoli.