Menu
Skippergata, Haugesund Foto: Idar Høviskeland Pedersen
Skippergata, Haugesund Foto: Idar Høviskeland Pedersen

Oppgraderer Skippergata

Haugesund kommune er nå i gang med en oppgradering i Skippergata. Nå skal det bli bedre forhold både for dem som går, sykler og kjører med kortere overgang og bedre lys.

Av tomas | 23.03.2023 13:19:35

Samferdsel: Haugesund kommune i samarbeid med Rogaland Fylkeskommune er nå i gang med en merkbar oppgradering i Skippergata.

Skippergata har hatt behov for et løft i flere år. Dette er en viktig vei både for næringen på Risøy, samt en mye brukt vei når en skal besøke sentrum. Nå skal det bli bedre forhold både for dem som går, sykler og kjører med kortere overgang og bedre lys. Det skal legges kantstein i granitt fra Strandgata og opp til krysset i Kirkegata. Nye lys kommer på plass og til slutt blir hele strekket asfaltert.

Landmannstorget
Som mange kjenner til skal Haugesund kommune også oppgradere Landmannstorget. I forbindelse med arbeidet i Skippergata får vi nå satt de ytre kantene på den nye parken. Kvartalet mellom Haraldsgata og Skåregata blir vesentlig endret, og kjørebanen blir bygget etter nye reguleringer. Prosjektet vil være ferdig til sommeren.

Vi har som alltid fokus på sikkerhet for gående, syklende og kjørende som skal passere i gatene. Følg skilting og gå forsiktig! Det skriver Haugesund kommune på sine nettsider.

Flere nyheter: