Menu
Politiets innsatsleder Trine Dragland sier at de har håp om å finne den savnede gutten i live. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Opp mot 200 leter etter savnet sjuåring: – Fortsatt håp om å finne gutten i live

Mellom 150 og 200 personer deltar i søket etter sjuåringen som har vært savnet i Lindesnes siden søndag ettermiddag. Så langt er det ingen spor etter ham.

Av NTB | 16.10.2023 12:22:54

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har fortsatt håp om at vi kan finne gutten i live. Det har vært høy aktivitet gjennom natten, og arbeidet vil fortsette med full styrke gjennom dagen i dag, sier innsatsleder Trine Dragland i Agder politidistrikt i en pressemelding.

Gutten forsvant under en jakttur med familien i området ved løa på Heddan i Lindesnes. Familien mistet kontakt med gutten rundt klokken 13.45 søndag ettermiddag.

Gjennom natten har det vært mellom én og fire grader i området der gutten forsvant.

Gutten er hjemmehørende i Lyngdal. Kriseteamet i guttens hjemkommune er koblet på.

Det er brukt politihelikopter, redningshelikopter og drone med varmesøkende kamera i søket i natt. Disse vil fortsette å bistå i letingen i dag.

– Vi søker i samme område som vi søkte i natt, for å finsøke området i dagslys. Søket tar utgangspunkt i området hvor han sist ble sett, som er i området ved løa på Heddan, cirka klokken 13.45. Vi står overfor et vanskelig og ulendt terreng med en del myrer. Det er en del skogsbilveier og hytter i nærheten, men ikke noe hyttefelt, sier Dragland.

Politiet ber personer som har hytte i området nord for E39, mellom Vigeland og Osestad, om å sjekke disse.

Mellom 150 og 200 personer bistår i søket. Politiet får bistand fra Sivilforsvaret, Forsvaret og Heimevernet. I tillegg er det mange frivillige, mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Norske redningshunder som deltar i søket, i tillegg til politiets egne hunder.

Politiets innsatsleder Arnt Helge Dragland sier til Lindesnes Avis at det ikke er funnet noen spor etter gutten gjennom natten.

(©NTB)

Flere nyheter: