Menu
Dayot Upamecano har fått hjelp av en operasanger. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Operasanger hjalp Bayern-stjerne med å heve stemmen: – Vi sang sammen

Bayern München- stjernen Dayot Upamecano har søkt hjelp hos operasanger for å gjøre seg bedre hørt hos lagkameratene.

Av NTB | 08.02.2023 10:05:37

Sport: Den franske landslagsspilleren forteller selv om stemmehjelpen han har fått fra profesjonelt hold. Upamecano hadde tidligere trøbbel med å heve stemmen på gressmatta.

– Jeg hadde ofte vondt i halsen og var hes etter kamper. Det var derfor jeg fikk hjelp: Jeg har forbedret stemmebåndene mine med hjelp fra en operasanger, sier Upamecano til onsdagens utgave av Sport Bild.

– Vi sang sammen, han lærte meg øvelser. Nå kan jeg rope høyt, jeg kan gi instruksjoner over hele banen, legger han til.

Upamecanos kommandoer kan bli viktige i tiden som kommer ettersom Bundesligaens topplag står foran viktige kamper både hjemme i Tyskland og i mesterligaen. I sistnevnte turnering venter Paris Saint-Germain.

– Det blir en stor kamp for begge lag. Vi må være klare og i toppform, sier Upamecano.

– Målet vårt er seier i Paris. Vi skal gå inn med den holdningen. Vi vil ikke spille for uavgjort, det ville ikke være Bayern-aktig, legger han til.

(©NTB)

Flere nyheter: