Menu
André Onana har tatt på seg skylden for tapet mot Bayern München. Foto: Matthias Schrader / AP Photo / NTB.

Onana tar skylden for Bayern-tapet: – Sviktet laget

Manchester United-keeper André Onana har tatt på seg skylden for lagets 3-4-tap borte mot Bayern München i mesterligaen.

Av NTB | 21.09.2023 08:22:46

Sport: – Det er vanskelig å tape på denne måten, fordi jeg synes at vi startet kampen veldig bra. Etter feilen min mistet vi kontrollen over spillet, sa Onana til TNT Sports.

Kampens første mål kom takket være en kjempetabbe av Kamerun-keeperen. Skuddet fra Leroy Sané gikk rett på målvakten, men Onana feilberegnet og slapp ballen forbi seg da han skulle plukke den.

– Det er en vanskelig situasjon, og spesielt for meg siden det var jeg som sviktet laget. Laget var veldig bra, men det er min skyld at de ikke vant denne kampen, sa Onana.

– Vi må bare komme oss videre. Dette er livet til en keeper. Vi vant ikke i dag, og det er på grunn av meg, fortsatte han.

Kameruneren har nå sluppet inn 14 mål på sine seks første kamper for Premier League-klubben.

United-manager Erik ten Hag mener likevel at Onana, som gjorde overgang fra Inter i juli, har tankesettet til å slå tilbake.

– I fotball kommer det alltid til å være noen feil, og dette er én av dem. Så trenger vi ikke å gjøre det noe større enn det er. Han kommer til å slå tilbake, og han er en veldig viktig spiller, sa nederlenderen.

(©NTB)