Jordan Ayew scoret for Crystal Palace mot Everton. Foto: Peter Byrne / PA via AP / NTB

Onana reddet Everton-poeng mot Crystal Palace – Glasner på tribunen

Den nyansatte Crystal Palace-manageren Oliver Glasner så laget hans spille 1-1 mot Everton i Premier League mandag.

Av NTB | 19.02.2024 22:58:12

Sport: Palace kom til mandagens oppgjør med bare to seirer på sine 13 siste kamper.

Tidligere på dagen ble det bekreftet at Glasner erstattet Roy Hodgson som manager i London-klubben. Østerrikeren fulgte kampen fra tribuneplass, mens Paddy McCarthy og Ray Lewington ledet Palace fra sidelinjen.

Jordan Ayew sendte Palace i ledelsen etter 66 minutter. Angriperen kom fri på siden og hamret ballen i mål med en god avslutning.

I etterkant presset Everton for utligning, og etter 84 minutter kom den. Amadou Onana var først på ballen etter et hjørnespark og stanget den i nettet.

Poenget gjør at Everton klatrer forbi Luton og er på trygg plass i Premier League. Luton har imidlertid en kamp mindre spilt. Palace er på 15.-plass, fem poeng foran Everton.

Everton har ikke vunnet på sine åtte siste kamper i serien. Den siste trepoengeren kom i midten av desember. Dessuten ble de blåkledde tidligere i sesongen fratatt ti poeng for brudd på ligaens økonomiregler.