Menu
Kristoffer Olsson ble kjørt inn på banen da seriegullet var et faktum søndag kveld. Her omfavnes han av Ola Brynhildsen. Foto: Bo Amstrup / NTB

Olsson uttaler seg for første gang etter kollapsen: – Takk til alle

Den svenske fotballspilleren Kristoffer Olsson (28) takker for støtten etter at livet hans ble snudd opp ned i vinter.

Av NTB | 27.05.2024 10:54:03

Sport: For tre måneder siden mistet Midtjylland-spiller Olsson bevisstheten i sitt hjem da han ble rammet av flere blodpropper i hjernen.

– Jeg vil si takk til alle som har tenkt på meg og støtten i går kveld og gjennom denne tøffe perioden. Kjærlighet til dere alle, skriver Olsson på Instagram.

Olsson var søndag til stede på arenaen der Midtjylland til slutt kunne feire seriegull etter en dramatisk og heseblesende sesongavslutning. Svensken spilte 13 kamper i den danske ligaen før kollapsen.

– Alle går gjennom opp- og nedturer i livet, også i fotball. Jeg er så stolt av laget, klubben, supportere og alle rundt, skriver han videre.

Olsson fikk applaus fra hele stadion åtte minutter ut i kampen mot Silkeborg. Tidligere Molde-spiller Ola Brynhildsen scoret for Midtjylland. Arne Sandstø var også del i ligatittelen som førstelagstrener i klubben.

Olsson har fått tilbake motorisk funksjon og taleevne. Han spiser også selv og trener på å gå.

– Det er så jeg får tårer i øynene, sa Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein til Viaplay, gjengitt av Ekstra Bladet før søndagens kamp.

Midtbanespilleren har spilt 47 landskamper for Sverige.

(©NTB)

Flere nyheter: