Stavanger Oilers-keeper Henrik Holm. Foto: Carina Johansen / NTB.

Oilers fikk det tøft tross sterk sluttspurt og tapte i Østerrike

Red Bull Salzburg tok sine første poeng i ishockeyens mesterliga da de slo Stavanger Oilers 5-2 lørdag kveld.

Av NTB | 09.09.2023 22:54:37

Politikk: Etter en målløs 1. periode løsnet det for hjemmelaget i 2. periode. I løpet av knappe seks minutter kom det tre scoringer signert Peter Schneider, Paul Huber og Chay Genoway. 20 sekunder var spilt da den første satt i nota.

Ti sekunder før 2. periode var over ble det 4-0. Denne gangen var Troy Burke målscorer.

I 3. periode ble det mer sus over det norske mesterlaget. Stavanger Oilers er et lag som aldri gir seg. Først reduserte Dan Kissel tre minutter ut i 3. periode, og bare 17 sekunder senere satt den igjen. Denne gangen var Anders Henriksens tur til å redusere.

Red Bull Salzburg var likevel ikke ferdigspilt, og Thomas Raffi la til 5-2 med 1.25 minutter igjen å spille.

Dette var den fjerde kampen i grunnspillet, og tapet gjør at Stavanger Oilers fortsatt står med bare ett poeng etter fire spilte kamper.

Klubbene møtte hverandre ogsåto ganger sist sesong. Begge kampene endte med seier til laget fra Østerrike.