Ohi Omoijuanfo scoret hjemme mot Hvidovre. Foto: Liselotte Sabroe / NTB

Ohi-scoring da Brøndby tok over tabelltoppen

Ohi Omoijuanfo noterte seg på scoringslisten da Brøndby knuste Hvidovre 4-0 på hjemmebane og tok over tabelltoppen i den danske superligaen.

Av NTB | 03.12.2023 20:19:56

Sport: Brøndby topper tabellen ett poeng foran erkerival FC København, som tapte 1-2 hjemme for AGF søndag kveld.

Midtjylland følger også ett poeng bak og har en kamp til gode. Med hjemmeseier over Viborg mandag er det Herning-klubben som får overvintre på tabelltopp.

Omoijuanfo sto bak Brøndbys 2-0-scoring i søndagens målfest. Nicolai Vallys sendte vertene i ledelsen etter ni minutter, før Ohi og Frederik Alves sikret tremålsledelse til pause.

Etter hvilen satte Mathias Greve spikeren i kista da han scoret vertenes fjerde mål, to minutter før full tid. Da var Ohi byttet ut.

Henrik Heggheim spilte hele kampen for Brøndby, men Sebastian Sebulonsen kom inn etter 83 minutter. Håkon Evjen så hele kampen fra benken.

Nicholas Mickelson (23 minutter) og Andreas Schjelderup (71) spilte også for henholdsvis OB og Nordsjælland da de spilte 1-1, mens Mohamed Elyounoussi (79) og Magnus Knudsen (66) var i aksjon for henholdsvis FCK og AGF.