Ohi Omoijuanfo scoret for serieleder Brøndby i dansk superliga søndag. Foto: Liselotte Sabroe / NTB

Ohi-scoring da Brøndby forsvarte tetplassen

Ohi Omoijuanfo scoret da Brøndby knuste OB 3-0 på bortebane og trygget plassen på tabelltopp i dansk superliga.

Av NTB | 25.02.2024 20:47:31

Sport: Brøndby innledet forrykende på Fyn og overlistet OB-keeper Viljar Myhra to ganger i de første 11 minuttene. Først scoret Yuito Suzuki ledermålet, så doblet Ohi ledelsen.

Mathias Kvistgaarden fastsatte resultatet i 2. omgang. Sebastian Sebulonsen og Ohi startet begge for Brøndby, men ble byttet ut mot slutten.

Midtjylland med Ola Brynhildsen i startoppstillingen slo AGF 3-2 borte og er poenget bak Brøndby. Sørkoreanerne Cho Gue-sung og Lee Han-beom scoret hvert sitt mål for Midtjylland, men det var innbytter Charles som avgjorde i siste minutt.

Midtjylland vant selv om laget avsluttet med ni mann etter at halve forsvarsfireren ble utvist. Brynhildsen ble byttet ut da laget trengte en ny venstreback etter at Paulinho fikk sitt annet gule kort. Senere ble også midtstopper Sverrir Ingason utvist.

FC København, som er tre poeng bak Midtjylland, spiller lokaloppgjør mot fjerdeplasserte Nordsjælland mandag.