Ohi Omoijuanfo scoret for Brøndby mot FC København søndag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ohi matchvinner i byderbyet mot FC København

Ohi Omoijuanfo ble avgjørende med sin scoring da Brøndby slo FC København 1-0 i det danske fotballsluttspillet.

Av NTB | 30.04.2023 18:14:24

Sport: Nordmannens mål kom ti minutter før slutt i derbyet i hovedstaden. FCK kjemper om å vinne mestersluttspillet i Danmark, og dermed var søndagens tap surt for de hvitkledde.

Etter 89 minutter fikk de muligheten til å utligne på straffespark, men Denis Vavro greide ikke sette ballen i mål.

Nordsjælland kunne tatt over tabelltoppen etter helgens runde, men gikk selv på nederlag med 0-1 for AGF hjemme.

Islandske Mikael Anderson ble matchvinner, mens Sigurd Haugen ble byttet inn helt på tampen for vinnerlaget. Per Kristian Bråtveit var ubenyttet keeperreserve.

AGF er nummer fire i sluttspillet og har seks poeng opp til FCK. Brøndby ligger sist i mesterpuljen og har fire poeng opp til Randers på femteplass.

Omoijuanfo og Sebastian Sebulonsen spilte hele kampen for Brøndby, mens Håkon Evjen ble byttet inn med 20 minutter igjen.