Ohi Omoijuanfo ble matchvinner for Brøndby mot Silkeborg. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ohi matchvinner for Brøndby – vant 2-1 hjemme over Silkeborg

Ohi Omoijuanfo scoret det avgjørende målet for Brøndby da de vant 2-1 hjemme mot Silkeborg i den danske superligaen søndag.

Av NTB | 12.03.2023 20:04:10

Sport: Vertene fikk en god start på kampen da Nicolai Vallys sendte Brøndby i ledelsen etter 31 minutter.

Halvtimen senere utlignet Oliver Sonne for gjestene, men det hadde lite å si da Omoijuanfo satte inn 2-1-målet med elleve minutter igjen på klokka. Målet ble først sjekket av VAR, men fikk til slutt bli stående.

Håkon Evjen var også med fra start for Brøndby, men ble byttet ut etter 83 minutter. Sebastian Sebulonsen fikk også et innhopp fra 71. spilleminutt.

Henrik Heggheim (Brøndby) og Robin Dahl Østrøm (Silkeborg) satt hele kampen på benken for sine respektive lag.