Maja Jakobsen og Storhamar tapte for Györ lørdag. Foto: Frank Cilius / Ritzau Scanpix / NTB

Oftedal sentral da Györ senket Storhamar

Stine Bredal Oftedal og Györ hadde få problemer med å slå Storhamar 39-26 i gruppespillet i mesterligaen i håndball lørdag.

Av NTB | 07.01.2023 17:35:29

Sport: Den ungarske storklubben var store favoritter i kampen på hjemmebane, og de sviktet ikke. Oftedal scoret fem mål for et Györ-lag som tok viktige poeng i jakten på en topplassering i gruppen.

Som ventet kontrollerte de kampen fra start, men Storhamar bet seg fast til tross for at det til tider var stor avstand på resultattavla. Til pause sto det 17-13 i favør ungarerne. I annen omgang dro Györ ifra og vant til slutt 39-26.

Anniken Obaidli ble toppscorer for Storhamar med seks mål.

Landslagsmålvakt Silje Solberg-Østhassel er også i Györs tropp. Hun og danske Sandra Toft delte søsterlig på spilletiden. Solberg-Østhassel scoret også med et kast over hele banen da Storhamar hadde tatt ut målvakten.

Storhamar møter tyrkiske Kastamonu borte i neste kamp kommende helg. Det norske laget vant den første kampen mot tyrkerne.

Storhamar står med to seirer hittil i puljespillet. De to beste fra hver gruppe går direkte til utslagsrundene, mens de fire neste skal inn i en playoff om avansement. Storhamar innehar for øyeblikket den siste plassen som gir playoff.