Menu
Marcel Sabitzer mister resten av sesongen med kneskade. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Nytt United-slag – Sabitzer mister resten av sesongen med kneskade

Manchester United må klare seg uten Marcel Sabitzer de siste kampene av årets sesong. Midtbanespilleren har pådratt seg en kneskade.

Av NTB | 15.05.2023 18:04:16

Sport: Sabitzer mistet helgens kamp mot Wolverhampton som følge av smerter i kneet. I etterkant har det blitt klart at han ikke blir å se mer på banen denne sesongen, opplyser United på sine nettsider.

«Alle i klubben er triste over å miste Marcels bidrag da klubben jakter en sterk avslutning på årets sesong. Vi er takknemlige for hans bidrag hittil», heter det i uttalelsen.

Sabitzer kom til United i januar på lån fra Bayern München og var med å vinne ligacupen med finaleseier over Newcastle tidligere i år.

Han har spilt en rekke gode kamper for de røde djevlene som kjemper om FA-cuptittel og topp fire i Premier League. I FA-cupfinalen venter byrival Manchester City.

«Vi ønsker Marcel lykke til med rehabiliteringen», skriver United.

Sabitzer har spilt 18 kamper og scoret tre mål for United. I tillegg til Sabitzer er midtsopper Lisandro Martínez ute resten av sesongen. Nylig ble Raphaël Varane spilleklar, mens angriper Marcus Rashford mistet sist kamp.

(©NTB)