Martin Ødegaard scoret sitt ellevte seriemål for sesongen mot West Ham. Foto: Jon Super / AP / NTB

Nytt Ødegaard-mål for Arsenal – leder 2-1 over West Ham

Martin Ødegaard scoret sitt ellevte Premier League-mål for sesongen da han fikset 2-0 for Arsenal mot West Ham.

Av NTB | 16.04.2023 15:54:06

Sport: Kampen hadde avspark 15.00. Arsenal leder 2-1 etter første omgang, og en borteseier i London-derbyet vil gjøre at laget holder avstanden ned til tabelltoer Manchester City.

Det tok bare snaut sju minutter før Gabriel Jesus styrte ballen inn fra bakre stolpe. Ødegaard sto for pasningen i forkant av assisten til Ben White.

Ikke lenge etter bredsidet nordmannen inn 2-0 med et ganske hardt skudd etter pasning fra Gabriel Martinelli. Ballen gikk inn mellom beina på West Ham-keeper Lukasz Fabianski.

West Ham reduserte på straffe ved Saïd Benrahma etter 32 minutter.

Åtte av Ødegaards elleve scoringer hittil denne sesongen er kommet på bortebane. Han har i tillegg sju målgivende pasninger.

Arsenal møter Southampton hjemme fredag før seriefinalen borte mot Manchester City onsdag neste uke.