Menu
32-åringen som er fengslet for å ha bortført og voldtatt en 13 år gammel jente i april, er også siktet for drapet på Emilie Meng i 2016. I jakten på den savnede 17-åringen søkte politiet den gang blant annet gjennom en kolonihage (bildet). Meng ble funnet et drøyt halvt år etter at hun forsvant. Arkivfoto: Frederik Racher / Scanpix Danmark / NTB

Nytt fengslingsmøte for bortføringssiktet danske onsdag

Påtalemyndigheten vil onsdag til uken utvide fengslingsgrunnlaget for 32-åringen som er pågrepet for å ha bortført og voldtatt en 13 år gammel jente.

Av NTB | 11.05.2023 13:04:11

Kriminalitet og rettsvesen: Etter at han ble pågrepet for å ha bortført og voldtatt en 13 år gammel jente i april, er han også siktet for å ha drept 17 år gamle Emilie Meng i 2016 og for et voldtektsforsøk i fjor.

Et planlagt fengslingsmøte torsdag ble avlyst da mannen tidligere i uken samtykket til forlenging. Påtalemyndigheten har likevel bedt om et rettsmøte neste uke fordi de vil be om at fengslingsgrunnlaget utvides.

Politiet på Sydsjælland og Lolland-Falster ønsker ikke å si om det er drapet på Meng og voldtektsforsøket påtalemyndigheten vil be dommeren vurdere.

Påtalemyndigheten vil be om lukkede dører under fengslingsmøtet.

(©NTB)

Flere nyheter: