Sevilla-keeper Ørjan Nyland var involvert i angrepet som ga utligning mot Rayo Vallecano med kampens siste berøring. Foto: Peter Dejong, AP / NTB

Nyland i angrep da Sevilla berget poeng på overtid

Sevilla fikk en fryktelig start og lå under 0-2 for Rayo Vallecano, men berget 2-2 med kampens siste berøring. Da var Ørjan Nyland i angrep.

Av NTB | 07.10.2023 23:52:46

Sport: Den norske keeperen gikk opp på et hjørnespark seks og et halvt minutt på overtid. Han hoppet opp ved nærmeste stolpe på Ivan Rakitics dødballserve, men nådde ikke ballen. Han forstyrret imidlertid motspillerne, og rett bak ham stanget Youssef En-Nesyri inn 2-2.

Det ble en bedre følelse enn da det ble 2-2 i mesterligakampen mot PSV Eindhoven tirsdag. Da var det motstanderen som utlignet på overtid.

Nyland innledet kampen med en praktredning da Isi Palazon fikk treff på volley i det 17. minutt. Refleksredningen var av høy klasse.

Sevilla skulle likevel komme under. I det 21. minutt nikket Sevilla-stopper Nemanja Gudelj et frispark i egen stolpe. Nyland kastet seg i full lengde etter ballen og var sjanseløs da Oscar Valentin satte inn returen.

Sjanseløs var han også da Alvaro Garcia fem minutter senere doblet ledelsen med en følsom lobb etter å ha blitt spilt gjennom.

Djibril Sow reduserte med en suser tidlig i 2. omgang, men tross store sjanser ble det ikke utligning før i siste sekunder av tilleggstiden.