Ørjan Nylands Sevilla klarte uavgjort hjemme mot Real Madrid. Foto: Jose Breton / AP Photo / NTB.

Nyland fikk tillit under den nye Sevilla-treneren – klarte uavgjort mot Real Madrid

Diego Alonso fikk en drømmestart på Sevilla-karrieren da han klarte 1-1 hjemme mot serieleder Real Madrid lørdag kveld.

Av NTB | 21.10.2023 20:52:31

Sport: Kampen var hans første som trener for Ørjan Nyland og co. Alonso tok over etter José Luis Mendilibar som fikk fyken før landslagspausen.

Nyland hadde akkurat spilt seg inn som førstekeeper før spanjolen fikk sparken, men nordmannen fikk også tillit fra start under sin nye sjef.

Sergio Ramos fikk også et gjensyn med sine gamle lagkompiser. Sevilla-stopperen spilte for Real Madrid mellom 2005 og 2021.

Sevilla har hatt en fryktelig start på sesongen, men det var likevel de som tok føringen da David Alaba satte ballen i eget nett etter 74 minutter.

Nyland og co. fikk imidlertid bare holdt ledelsen i fire minutter, før Dani Carvajal satte inn utligningen for «Los Blancos».

Dermed fortsetter Real Madrid på toppen av La Liga-tabellen. Det skiller bare tre poeng ned til Girona på 2.-plass, mens Barcelona følger ett poeng bak ser igjen.