Menu
Ørjan Nyland var borti ballen på Georges Mikautadzes utligningsmål i 1-1-kapen mot Georgia og ergrer seg over at han ikke reddet. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Nyland: – Det er hjemme vi må gjøre det

Ørjan Nyland var like skuffet som lagkameratene etter 1-1-kampen mot Georgia, men han ser allerede framover mot junikampene.

Av NTB | 29.03.2023 07:54:04

Sport: – Dette var skuffende, selvfølgelig. Sjanser var det nok av. Det sto på det i denne kampen også, dessverre. Vi skapte nok sjanser både mot Spania og Georgia til å ta med oss flere poeng enn vi fikk, sa han til NTB.

– Selvsagt skulle vi helst hatt tre poeng i dag, men nå har vi iallfall tatt det første poenget, og så vet vi at vi har fire hjemmekamper på de fem neste i kvalifiseringen. Nå må vi legge grunnlaget selv, så enkelt er det. Vi må slå Kypros hjemme og borte, være bedre enn Skottland i innbyrdes oppgjør og ta Georgia hjemme. Så har vi også hjemmekampen mot Spania i tillegg. Vi får begynne å bygge rekka på neste samling.

– Vi har to poeng for lite. Vi har gjort to spillemessig veldig gode kamper. Det synes jeg, og det kan ingen ta fra oss, men vi har to poeng for lite, sa han.

Han sa også at det var veldig viktig at det ikke ble tap i tirsdagens kamp.

Det kunne ha gått slik i Batumi. Georgia fikk blod på tann etter 1-1, og Nyland måtte i aksjon med noen gode redninger for å hindre at hjemmelaget tok ledelsen.

– Jeg synes vi ser bra ut inn mot hjemmekampene. Vi hadde en tøff start med to bortekamper, men det er bare å legge grunnlaget neste gang.

Skottland kommer til Ullevaal 17. juni, Kypros tre dager senere.

Landslagssjef Ståle Solbakken mener at Norge er to poeng på etterskudd.

– Ja da. Jeg var borti målet også, så det er bittert at jeg ikke stoppet den. Sånn er det. De er farlige på kontringer, det visste vi, og har veldig gode enkeltspillere, sa keeperen.

(©NTB)

Flere nyheter: