Keeper Ørjan Håskjold Nyland gjorde en brøler mot Celta Vigo, men nordmannen hadde også flere gode involveringer. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Nyland-brøler da Sevilla delte poengene med Strand Larsen og Celta

En svak involvering fra landslagsmålvakt Ørjan Håskjold Nyland ble skjebnesvanger da Sevilla spilte 1-1 borte mot Jørgen Strand Larsens Celta Vigo lørdag.

Av NTB | 04.11.2023 20:42:29

Sport: De norske landslagsspillerne havnet tidlig i duell da Strand Larsen kom alene med Nyland etter snaue kvarteret spilt. Forsøket fra den høyreiste spissen gikk imidlertid over mål.

Etter halvspilt førsteomgang prikket Iago Aspas lagkamerat Carl Starfelt på et frispark, og midtstopperen avsluttet med pannebrasken. Hodestøtet gikk tilsynelatende rett på Nyland, men den norske burvokteren klønet det til da han skulle slå ballen unna, og den endte i nettet.

Tjue minutter før slutt stanset Nyland et godt forsøk fra Strand Larsen, før den norske spissen misbrukte en stor sjanse med pannebrasken kort tid etterpå. Strand Larsen ble tatt av banen med ni minutter igjen å spille.

Etter 83 minutter utlignet Youssef En-Nesyri for Sevilla. På overtid blåste dommeren straffe til Celta, men avgjørelsen ble omgjort etter en VAR-sjekk.

Strand Larsen har gjort tre mål i den spanske toppdivisjonen denne sesongen, mens Nyland har holdt nullen i én seriekamp.

Halvveis ut i den andre omgangen fikk Celta-spiller Renato Tapia marsjordre med to gule kort.

Både Sevilla og Celta Vigo befinner seg på nedre halvdel av tabellen.