Luis Diaz scoret for Liverpool. Foto: Jon Super / AP / NTB

Ny smell for Tottenham – Liverpool opp i 3-0 etter et kvarter

Liverpool har utnyttet alle sjansene hittil i Premier League-kampen mot Tottenham og leder 3-0 etter bare 15 minutters spill.

Av NTB | 30.04.2023 17:54:28

Sport: Målene er blitt scoret av Curtis Jones, Luis Diaz og Mohamed Salah. Liverpool tok ledelsen etter tre minutter. Jones ventet på bakerste stolpe og styrte innlegget fra Trent Alexander-Arnold i mål. Det var hans fjerde PL-mål for barndomsklubben.

Luis Diaz startet sin første Liverpool-kamp siden tapet for Arsenal tilbake i oktober. Søndagens kamp var hans fjerde etter at han ble frisk fra skade. Han doblet ledelsen bare tre minutter senere.

Etter 15 minutter la Salah på til 3-0 på straffespark etter at Cody Gakpo ble felt av Cristian Romero. Det er i skrivende stund spilt 20 minutter på Anfield.

Tottenham gikk nylig på en kjempesmell med 1-6 for Newcastle på bortebane. Der sto det 0-5 etter en halv omgang. I sist kamp kom de tilbake fra 0-2 til 2-2 mot Manchester United. Tottenham har vært langt unna Liverpools mål hittil i kampen.