Menu
Bruno Fernandes reddet uavgjort. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB.

Ny skuffelse for United: – Bedriten og elendig

Manchester United fikk virkelig jobbe for det ene poenget da de berget 2-2 borte mot Bournemouth i Premier League lørdag kveld.

Av NTB | 13.04.2024 21:03:01

Sport: Sist Erik ten Hags menn stakk av med tre poeng, var 2-0-seieren hjemme mot Everton 9. mars.

Den svake rekken har også ført til at rødtrøyene så å si har falt av i kampen om mesterligaspill neste sesong. Det skiller nå ti poeng opp til Aston Villa og Tottenham på 4.- og 5.-plass.

– De spiller en bedriten og elendig første omgang, og så spiller de en ganske OK annen omgang, men det er ikke bra. De skaper nesten ingenting, men de tillater motstanderne mye, mye mindre. Sånn sett er det bedre defensivt, sa Viaplay-ekspert Lars Tjernås.

– Fortsatt er det et godt stykke til den standarden Manchester United skal ha, fortsatte han.

Tjernås var ikke alene om å være skuffet over det Manchester-laget hadde prestert.

– Jeg er ikke imponert i det hele tatt. Det er en fryktelig, fryktelig første omgang, og så blir det lite grann bedre, men de skaper ingenting, istemte kollega Steffen Iversen.

– For en sesong han har. Han treffer blink. Det er aldeles glimrende gjort av Bournemouths toppscorer, utbrøt Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.

Solanke står dermed med 17 scoringer denne sesongen. Bare Erling Braut Haaland (20) og Ollie Watkins (18) har flere.

Dermed går han også forbi Joshua Kings rekord (16 mål) på flest scoringen av en Bournemouth-spiller i en Premier League-sesong.

Gleden ble riktignok kortvarig for «de røde djevlene» da Justin Kluivert sendte vertene i ledelsen igjen etter bare fire minutter.

I andre omgang rotet vertene likevel bort ledelsen da Adam Smith helt unødvendig handset ballen inne i 16-meteren.

Fernandes kunne dermed sette inn sitt andre mål for kvelden fra krittmerket.

Langt inne i overtiden fikk vertene tildelt straffe, men etter en liten VAR-sjekk ble det omgjort til et frispark, som ble slått rett i muren.

Og Manchester United skulle ikke få det lett på bortebane. Etter å ha dominert starten av kampen var det likevel vertene som tok ledelsen da Dominic Solanke banket inn kampens første scoring etter 16 minutter.

Nøyaktig et kvarter senere sendte Bruno Fernandes lagene likt igjen da han utlignet for gjestene.

(©NTB)

Flere nyheter: