Wolverhampton vant over Liverpool lørdag. Foto: Barrington Coombs / AP / NTB.

Ny skuffelse for Liverpool – tapte mot Wolverhampton

Liverpool har slitt enormt i Premier League denne sesongen. Lørdag gikk de på nok et poengtap da Wolverhampton vant 3-0.

Av NTB | 04.02.2023 17:55:40

Sport: Et selvmål av Joël Matip og ett mål hver fra Craig Dawson og Ruben Neves ble utslagsgivende.

Dermed er Wolverhampton tilbake på seierssporet og klatrer ytterligere på tabellen etter en svak start på sesongen.

Liverpool på sin side gikk på sitt fjerde strake poengtap, hvorav tre av kampene har endt med tap.

Få minutter etterpå fikk Dawson tak på ballen inn i 16-meteren og banket inn mål i Wolves-debuten.

– Jeg er så skuffet og sint over de første 15 minuttene. Jeg kan ikke finne ordene for å forklare hva som skjer, sa Jurgen Klopp ifølge BBC.

Darwin Núñez hadde flere muligheter for Liverpool uten at han klarte å finne veien til nettmaskene.

Liverpool møter byrival Everton i neste runde, mens Wolves gjester Southampton.

– Vi må endre dette ummidelbart i neste kamp. Everton vant i dag og kommer fra en god opplevelse, så vi må vise hva vi kan, fortsatte Klopp.

Brentford vant 3-0 over Southampton. Ben Mee og Bryan Mbeumo scoret før pause, mens Mathias Jensen satte inn kampens tredje ti minutter før slutt. Brentford har ikke sluppet inn mål på de siste tre kampene.

Formspilleren Kaoru Mitoma avgjorde kampen for Brighton tre minutter før full tid mot Bournemouth. Japaneren har scoret i Brightons siste tre kamper.

Allerede etter fem minutter slapp Liverpool inn mål. Hee-chan Hwang slo inn foran mål og via Matip gikk ballen i stolpen og videre inn i mål.

Dermed økte Wolverhampton ledelsen istedenfor. Adama Traoré ble spilt igjennom på en kontring i andre omgang og trillet ballen inn i 16-meteren. Der fikk Neves tak på den og prikket inn 3-0.

Et effektivt Leicester scoret fire mål mot Aston Villa og dro i land kampen med resultatet 4-2. «The Foxes» hadde fire tap på de siste fem kampene i ligaen før lørdag.