Jude Bellingham forsøker å trøste Eder Militao under lørdagens kamp. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB

Ny Real-skade kaster mørk skygge over Bellinghams pangdebut

Sommerkjøpet Jude Bellingham glitret i La Liga-debuten for Real Madrid lørdag, men trener Carlo Ancelotti må samtidig tåle nervepirrende venting på skadenytt.

Av NTB | 13.08.2023 13:34:27

Sport: Bellingham, som ble hentet til Madrid fra Borussia Dortmund foran denne sesongen, scoret det andre målet da Reals stjernegalleri slo Athletic Bilbao 2-0 på bortebane i serieåpningen.

Det første målet var signert Rodrygo.

Carlo Ancelottis Real-mannskap ga et solid inntrykk, men helt uten minuser endte kvelden ikke. Fem minutter ut i annen omgang måtte midtstopperkjempen Eder Militao forlate banen.

Etter kampslutt bekreftet Ancelotti at det dreier seg om en kneskade.

– Han har pådratt seg smell i kneet. Det ser ikke bra ut, sa italieneren.

TV-bilder fra DAZN viste at Militao forlot arenaen for egen maskin, men brasilianeren haltet tydelig.

Det er ventet at Militao skal gjennomgå ytterligere undersøkelser søndag for å avdekke omfanget av skaden han har pådratt seg.

En ny skadesmell vil være svært dårlig nytt for Real. Nylig pådro keeperstjernen Thibaut Courtois seg en korsbåndskade som vil plassere ham på sidelinjen i mange måneder.

Real-ledelsen jobber med å hente inn en ny sisteskanse til klubben. Chelseas Kepa skal ifølge flere medier være førstevalget.